Головна Сторінка » Ейра: «Нам потрібно збирати військовим кошти на машини, на квадрокоптери, на все, що зараз їм потрібно»

Ейра: «Нам потрібно збирати військовим кошти на машини, на квадрокоптери, на все, що зараз їм потрібно»

0

Українська співачка Ейра розповіла в ексклюзивному інтерв’ю ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS про участь у благодійних концертах, творчість під час війни та нову авторську пісню, яку вона подарувала Сергію Танчинцю та Златі Огнєвіч для їхнього дуету.

Директор, головний редактор ІА «Оперативна Україна інфо» Юрій Іванов та українська співачка Ейра.

– Ейро, Ви сьогодні долучилися до благодійного заходу. Як часто це робите?

– Останнім часом – часто, тому що всі заходи благодійні. Нам потрібно збирати військовим кошти на машини, на квадрокоптери, на все, що зараз їм потрібно. Тому благодійних заходів доволі багато і я до них із радістю долучаюся.

– За час війни у Вас з’явилися якісь нові пісні?

– Так. Одна з перших була “Не складу я зброю”, яку написала в березні. Її випустила Настя Балох. Також вона заспівала мою авторську пісню “Додому”. А для себе написала пісню “Снайпер мого серця”, оскільки я вийшла заміж за військового. І ця композиція стала автобіографічною, але вона не тільки про мене, а й про всіх жінок, дружин, які чекають своїх коханих з війни, переживають, хвилюються, не сплять ночами. Ця пісня потрапила в серце дуже багатьом дівчатам і військовим.

– Сьогодні Ви співали пісню “Герої”, їй уже сім років. Яка її доля?

– Як я кажу, на жаль, вона настільки актуальна і буде актуальна завжди, бо ми завжди будемо вдячні Героям. Написала її ще в 2014, після того як відвідала вулицю Грушевського. А потім почала їздити в межах різних турів до наших захисників в зону АТО, в госпіталі й співати цю пісню хлопцям. Але вона досі актуальна й подобається нашим захисникам, захисницям, тому що вона про них.

– Ви пишете пісні багатьом артистам…

– Так.

– За час війни комусь уже їх подарували?

– І подарувала в тому числі. Дуже б мені хотілося сказати кому. Один з цих артистів, до речі, сьогодні присутній. Добре, це буде такий секретик, який я тихенько розповіла, який пролунає ексклюзивно тільки у вашій рубриці.

– То це маленький ексклюзивчик?

– Так. Це пісня, яку подарувала Златі Огнєвич. Вона почала робити дует із Сергієм Танчинцем з гурту “Без обмежень”. Дуже чекаю, коли вийде ця пісня. Не буду казати її назву, бо це буде вже повний спойлер. Також ще була пісня для Рітусі “Мої міста”. Це те, що писалося легко. І багато хто говорить, що зараз розквіт української музики.

– Можливо, у Вас є мрія для когось написати пісню?

– Насправді мрії як такої немає. Усі артисти вже для мене здаються досяжними. І якщо торкну їхнє серце своїм твором, то впевнена, що вони заспівають. Тому такого, що мрію, то, мабуть, немає. А якщо говорити про закордон, то про це подумаю, коли ми переможемо.

І наостанок Ваші побажання нашим глядачам і читачам “Оперативної України інфо”.

– Бажаю безумовно нам всім у цей складний час триматися гуртом, бути єдиними і зберігати, попри великий стрес, внутрішню віру й внутрішній спокій, тому що ми обов’язково переможемо і заживемо прекрасно в оновленій Україні!

– А я Вам дякую за інтерв’ю! Слава Україні!

– Героям Слава! Дякую!

Дивіться також відеоверсію інтерв’ю:

Читайте також: Як походив концерт “К-Rock до Перемоги” з гуртами “Жадан і Собаки”, “ВВ” та “Брати Гадюкіни” у Києві

Юрій Іванов: «Оперативно знімаємо відеорепортажі та записуємо ексклюзивні інтерв’ю, бо розуміємо, що у людей обмаль часу»

Ольга Сумська розповіла, як поєднує волонтерство та акторську діяльність

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Спілкувався Юрій Іванов

Фото і відео: Анатолій Шараєвський 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *