Головна Сторінка » Дівчата із дуету Sestra презентували альбом, який написали під час війни

Дівчата із дуету Sestra презентували альбом, який написали під час війни

0

Дівчата із дуету Sestra розповіли«Оперативній Україні інфо»  та Pravda news про свою творчість, благодійні концерти, заплановану прем’єру кліпу на пісню «У мирному Києві» та інше.

Зустріч проходила під час благодійного концерту дуету Sestra, який нещодавно провели в Києві в Osocor Residencе. На ньому зібрали 30 тисяч гривень для ЗСУ.

Директор, головний редактор ІА «Оперативна Україна інфо» Юрій ІВАНОВ та дует Sestra.

– Доброго вечора, ми з України! Редакція «Оперативної України інфо» рада вас бачити, дуже подобається ваша пісня « У мирному Києві», яка зараз звучить із кожного будинку, радіостанції, автомобіля. У вас має бути незабаром на неї кліп, так?

– Так, ми випускаємо кліп. Десь через два тижні і буде кліп. Ми сподіваємося, що він буде не менш популярним, ніж пісня, тому що кліп дуже чуттєвий, дуже справжній. Там показані людські стосунки, це дуже цінно і людська любов.

– Хто написав пісню?

– Написали пісню ми. Ідея була Іннеси, вона в нас більше така творча, більше по тексту, по фантазії. За мною – саксофон (говорить ALINA SAX.– Ред). Звичайно нам допоміг наш саундпродюсер, який підтримав нас, доповнив її, вона стала геніальна.  Наш новий продюсер – це Iksiy Music Агндрій Ігнатченко. Він неймовірно талановита людина. І нас розкрив з іншої сторони, і ми надзвичайно йому вдячні. Тому що я прокинулася – нам захотілося змінювати Київ, ми дуже скучили за Києвом, бо ми були за кордоном.

 

– Ваш дует називається SESTRA? Ви справді сестри чи це просто назва?

– Звичайно, сестри,- (усміхаються).

– Сьогодні в прекрасному Osocor Residence ви будете презентувати свій перший альбом?

– Загалом у нас уже були пісні до війни. А от сьогодні ми будемо презентувати альбом, який під час війни написаний. Це про Україну, про наші переживання, наші відчуття, які ми, от скільки місяців ця війна, ми їх висловили в піснях. Тому це буде такий для нас дуже важливий виступ. Насправді дуже чуттєві пісні. Ми дуже раді, що за допомогою наших пісень ми об’єднуємо людей і підіймаємо бойовий дух. Тому що дуже багато людей слухають наші пісні, пишуть нам коментарі і відгуки: «Дякуємо за вашу творчість. Ви надихаєте і даєте віру в майбутнє». І це дуже надихає нас.

– Сьогоднішній захід, ваш концерт, є благодійним. Це вперше ви робите такі концерти чи вже були подібні до цього?

– Під час війни я їздила з футбольним клубом «Динамо Київ», де виступала на благодійних матчах (говорить Інесса Грицаєнко. – Ред) . У кінці матчів я співала пісню. Ми об’їздили близько 6-7 країн. І всі зібрані під час матчу кошти ми направляли ЗСУ. Тому і їздили в різні країни. Насправді це було дуже тяжко. Але ми дуже хочемо допомагати нашій країні і нашим хлопцям, чого б це нам не вартувало. І саме сьогодні зібралися тут, аби зібрати кошти для наших захисників. Ми кожен день за них молимося і дякуємо. У нас сьогодні пісня «Молюся й вірю», яку присвятили всім захисникам. Усе буде добре!

  Про що мріє ваш дует?

– Наша мрія – це, щоб нашу творчість люди сприймали і впускали в своє життя. Ми хочемо, щоб від нашої творчості люди отримували задоволення й емоції. Це – найголовніше. Більше нічого не замінить того, коли людина слухає і в неї наші пісні викликають емоції.

– Це супер, дівчатка! Бажаю вам великого натхнення, невичерпної енергії і великого творчого майбутнього, щоб ви розвивалися. І, я думаю, щоб рано чи пізно, а може і якнайшвидше, представляли нашу країну на «Євробаченні».

– Дякуємо!

Дивіться також і відеоверсію інтерв’ю:

Атмосферне відео із благодійного концерту дуету Sestra:

Читайте також: У Києві на благодійному концерті дуету SESTRA зібрали 30 тис. грн для ЗСУ

В Івано-Франківську відкрили мистецьку акцію «Україна: від війни до миру»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!


Спілкувався Юрій ІВАНОВ

Фото і відео: Анатолій ШАРАЄВСЬКИЙ

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *