Головна Сторінка » БО «БФ «Перший фонд відновлення України» та Центр ВСП SEAL підписали Меморандум про співпрацю

БО «БФ «Перший фонд відновлення України» та Центр ВСП SEAL підписали Меморандум про співпрацю

0

Благодійна організація БО «БФ «Перший фонд відновлення України» та Центр ВСП SEAL підписали Меморандум про співпрацю щодо гуманітарного розмінування.

Про це повідомляє Pravda NEWS з посиланням на офіційний сайт БО «БФ «Перший фонд відновлення України».

«Наша команда Фонду продовжує розвивати свої спроможності у напрямку гуманітарного розмінування.

Так, днями підписали Меморандум про співпрацю між Ценром ВСП SEAL та Благодійною організацією БО «БФ «Перший фонд відновлення України», основними завданнями якого є сприяння гуманітарному розмінуванні території України, відбудова та відновлення інфраструктури нашої держави.

Обидві сторони домовилися надавати одна одній сприяння у здійснення практичних заходів, спрямованих на впровадження проєктів у галузі протимінної діяльності, відновлення територій, що перебували під окупацією або на яких велися бойові дії, підвищення обізнаності населення щодо правил поводження з вибухонебезпечними предметами, розуміння хімічного та біологічного впливу вибухонебезпечних речовин на навколишнє середовище тощо.

Впевнені, що наші спільні зусилля дозволять ефективно долати виклики та загрози Україні в галузі нашої співпраці та щонайшвидше повернути постраждалі регіони до мирного життя.Усе буде – Україна! Ми переможемо!»,- йдеться у повідомленні.

Юрій ІВАНОВ 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *