Головна Сторінка » Багатодітна родина із Київщини отримала трьохкімнатний будинок у межах проекту «Вулиця серця» (відеорепортаж)

Багатодітна родина із Київщини отримала трьохкімнатний будинок у межах проекту «Вулиця серця» (відеорепортаж)

0

У селі Мощуни Вишгородського району, що на Київщині, звели перший будинок у межах проекту «Вулиця серця». Днями відбулося і урочисте вручення ключів від цієї нової сучасної та затишної оселі для родини Світлани Дорошенко. До події долучилися благодійники та зірки.

Детальніше дивіться у відеорепортажі ІА «Оперативна Україна інфо»та Pravda NEWS.

Проєкт «Вулиця серця» створили за ініціативи Міжнародного Благодійного фонду «Відбудуємо разом» та Благодійного фонду «Natalia Kovalenko Foundation» та при підтримці Гостомельської селищної військової адміністрації Бучанського району.

Ідея проєкту – надавати постійне житло, а саме повнофункціональні каркасні будинки великої площі та високої якості якомога більшій кількості сімей Київської області, оселі яких було зруйновано вщент.

Збір коштів на будівництво відбувся за підтримки українських медійних лідерів, відомих людей, справжніх патріотів України, завдяки аукціонам і донатам. Серед яких Олександр Усик, Андрій П’ятов, Ольга Сумська, Геннадій Попенко та інші.

Втілила мрії родини в реальність висококваліфікована команда будівельної компанії «Баліфо» під керівництвом директора компанії Ібрагіма Баладжаєва.

Проект «Вулиця серця» і надалі продовжуватиме свої добрі справи, аби зводити та надавати житла для постраждалих українців!

До речі, багатодітній родині Світлани Дорошенко може по можливості допомогти кожен. Номер її банківського рахунку: 4149 4378 7454 1384.

Читайте також: Багатодітна родина із Київщини отримала трьохкімнатний будинок у межах проекту «Вулиця серця» (фото)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов 

Фото і відео: Максим Древаль

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *