Головна Сторінка » Артур Боссо: «Після 24 числа в нас немає зірок і людей окремо»

Артур Боссо: «Після 24 числа в нас немає зірок і людей окремо»

0

Український співак Артур Боссо розповів в ексклюзивному інтерв’ю «Оперативній Україні інфо» та Pravda NEWS про участь у благодійних концертах із «Командою А» та творчість під час війни.

Український співак Артур Боссо та директор, головний редактор ІА «Оперативна Україна інфо» Юрій Іванов .

– Ви сьогодні брали участь у благодійному заході. Як часто це робите?

– Якщо брати мій виступ як концерт, то сьогодні вже відбувся 106-й від початку війни. Постійно їздимо з концертами, в нас є команда, яка називається “Команда А”. Ми сформувалися на початку війни і поставили собі за мету їздити не з розважальним напрямком, а об’єднальним. І головна наша мета – це згуртуватися та зібрати кошти для наших хлопців та дівчат із ЗСУ. І на сьогодні зібрали вже понад 3,5 млн грн, відправили на передову 12 автомобілів, одну швидку, тепловізори, БТРи, багато гуманітарки відправляємо для наших хлопців на їхні бойові частини.

– Ви сьогодні співали пісню “Як без тебе жити”. Наскільки знаю, то її написали ще до війни?

– Так, пісня була написана ще до війни. Але записав я ту пісню вже під час війни, і  вона набула зовсім інше значення та іншу емоцію.

– Нового звучання?

– Може Ви й праві. Голос почав по-іншому звучати. У нас країна інша стала після 24-го лютого. І коли ти дивишся на нашу країну, і дивишся, що робиться в ній, і наскільки розірвалися наші сім’ї, коли наші дівчата, сестри, мами, бабці, подруги, які знаходяться дуже далеко від нас, від своїх хлопців, які перебувають на передовій, які боронять зараз нашу країну, то оцей біль не тільки війни, а біль розлуки відчувається в кожній людині.

– Сьогодні Ви одягнені в такий чудовий патріотичний костюм. Це Ваша ідея чи хтось порадив?

– Це моя ідея. Коли ми почали гастролювати, не розумів, по-перше, що співати, як спілкуватися з людьми, що вдягати на сцену. Я розумів, що це не повинно бути ніякого пафосу, ніяких стразів, пір’я і так далі. Це має бути по-простому і по-домашньому. І ми з людьми повинні спілкуватися на рівних. Розумієте, після 24 числа в нас немає зірок і людей окремо. У нас є одна єдина країна і один народ. Спілкуємося з людьми як от я з Вами.

– З Вами погоджуюся на 103%, тому що країна інша, люди інші. І тільки разом ми зможемо перемогти!

– Так, обов’язково. Не те, що ми зможемо, ми обов’язково переможемо. Я дуже багато їжджу з концертами по нашій країні, навіть на передовій були у військових частинах. І я бачу, як люди з гумором відносяться до життя. Якщо ти з гумором відносишся до нього, ти розумієш, що тебе не переможуть, ти – сильний і з посмішкою йдеш до Перемоги.

– Ваші побажання читачам і глядачам “Оперативної України інфо”.

– По-перше, мріяти, бо мрії мають властивість здійснюватися. По-друге, вірити в себе, в нашу країну. І найголовніше – піклуватися про наших близьких та про тих людей, які знаходяться навколо тебе, бо зараз це дуже важливо. Важливо обійняти, прихистити, бути просто поруч не тільки фізично, а й емоційно.

– Я Вам дякую за інтерв’ю. Слава Україні!

– Героям Слава!

Дивіться також відеоверсію інтерв’ю:

Читайте також: На Київщині штрафуватимуть за продаж і купівлю весняних квітів

Дивіться також відео: Данило Карачевський: благодійні виступи, навчання дітей вокалу та плани знятися в мюзиклі

Вийшов 7-й випуск проекту «Коли закінчиться війна?» за участі Героя України Ніни Матвієнко (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов
Фото і відео: Анатолій Шараєвський

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *