Головна Сторінка » Знайшли 9-річного Миколу Сєрова, якого розшукували всією столицею

Знайшли 9-річного Миколу Сєрова, якого розшукували всією столицею

0

Учора, 23 червня, завдяки місцевим дітлахам, котрі познайомилися з хлопчиком на дитячому майданчику в Святошинському районі Києва, вдалося знайти зниклого школяра.

Про це Pravda NEWS повідомили в поліції Києва.

Нагадаємо, днями до правоохоронців звернулася жінка щодо зникнення її малолітнього сина. На пошуки дитини скерували особовий склад територіального підрозділу, наряди патрульної поліції, рятувальників ДСНС та військовослужбовців Нацгвардії.

Так, за допомогою інформації від місцевих дітей щодо нового друга на дитячому майданчику, дільничні офіцери розшукали хлопчика. Поліцейські провели поквартирний обхід будинку, де в одному з помешкань знайшли втікача. З’ясувалося, що він ночував у закинутому автобусі, а вдень приходив до нового знайомого у гості, поки його батьків не було вдома.

Хлопчика нагодували та подарували йому іграшки й смаколики.

За час пошуку дитини протиправних дій відносно нього не вчиняли. З Миколою все добре, наразі з родиною дитини спілкуються ювенальні поліцейські та працівники соціальної служби.

Читайте такожНа Полтавщині розшукують зниклого 45-річного Володимира Мамая

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *