Головна Сторінка » Заслужена артистка естрадного мистецтва України Юлія Сак розповіла про творчість під час війни та драму в особистому житті (відео)

Заслужена артистка естрадного мистецтва України Юлія Сак розповіла про творчість під час війни та драму в особистому житті (відео)

0

Сьогодні, 27 листопада, на ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS вийшла програма «Відверто ПРО із Юрієм Івановим». Її гостем стала Заслужена артистка естрадного мистецтва України, актриса, кінорежисер, режисер монтажу, поетеса, художниця, танцівниця Юлія Сак.

Вона розповіла, як робила перші кроки на акторській та режисерській стежках, як почала писати вірші та створювати моновистави і як започаткувала онлайн телебачення «Зірка Фенікса ТV». Крім того, поділилася власною драмою зі свого життя.

Читайте також: Юний журналіст Кирило Передрій розповів, які запитання хоче задати президенту Володимиру Зеленському (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов
Фото і відео: Максим Древаль

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *