Головна Сторінка » Ярослава Руденко розповіла про концерти для військових у зоні бойових дій та дружбу із головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним

Ярослава Руденко розповіла про концерти для військових у зоні бойових дій та дружбу із головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним

0

Сьогодні, 6 грудня, на ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS вийшла чергова програма «Відверто ПРО із Юрієм Івановим». Цього разу її гостею стала Заслужена артистка України, солістка Ансамблю пісні і танцю ЗСУ та Національної філармонії України Ярослава Руденко.

Вона розповіла про особисті драми зі свого життя, про які ще ніхто до цього часу не знав, як підкорювала столицю, про концерти для військових у зоні бойових дій, до речі, їх провела уже більше 700, дружбу із головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним та інше.

Читайте також: У Києві відбувся сольний концерт Ярослави Руденко «Ми – вільний народ» (фото, відео)

Ярослава Руденко розповіла про свої виступи на передовій та нові пісні, які з’явилися під час війни

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов
Фото і відео: Максим Древаль

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *