Головна Сторінка » Як виглядає Чернігів, який пережив облогу та численні обстріли (Фото)

Як виглядає Чернігів, який пережив облогу та численні обстріли (Фото)

0

Днями кореспонденти Pravda news побували в Чернігові. Це місто з перших днів війни піддавалося численним обстрілам, а також було в облозі. Майже всі удари, які завдали по Чернігову та області, прийшлися на цивільну інфраструктуру.

Проїжджаючи містом, побачили, що в більшості будинків або немає вікон, або розвалений паркан, або розтрощена частина будинку. Є такі оселі, в яких понівечений дах. Видніються повз дорогу та на подвір’ях обгорілі автівки.



Раніше міський голова Владислав Атрошенко повідомляв, що місто зруйновали на 70%. Увесь цей час у
ньому перебувала третина мешканців. Російська армія відступала з Чернігівського напрямку настільки швидко, що в деяких місцях залишила військову техніку.

Нині люди почали повертатися та поступово наводити лад на своїх домогосподарствах.

До речі, нещодавно команда БО «Благодійний фонд «Український реконструкційний фонд» відвідала із робочим візитом Чернігів, який досить сильно постраждав від військової агресії росії. Під час поїздки провели зустріч із керівництвом міста та підписали меморандум про співпрацю задля відновлення об’єктів гуманітарної сфери: спорту, медицини, освіти та культури.

Читайте також: Корсунь-Шевченківська міська рада подякувала Фонду Лещинського за гуманітарну допомогу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій ІВАНОВ

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *