Головна Сторінка » Валерія Охтирчанка презентувала новий кліп на авторську пісню «Земле моя» до Дня української дежавності

Валерія Охтирчанка презентувала новий кліп на авторську пісню «Земле моя» до Дня української дежавності

0

Сьогодні, 27 липня, до Дня української дежавності співачка Валерія Охтирчанка презентувала новий кліп на авторську пісню «Земле моя».

Валерія Охтирчанка розповіла, що в її репертуарі здебільшого переважають патріотичні композиції. І пісня «Земле моя» не стала виключенням. Це своєрідний подарунок українцям – ритмічна, запальна пісня, під яку хочеться радісно проживати літні дні, не дивлячись на всі перешкоди:

«У кліпі хотіла показати утвердження зв’язку сучасних українців із багатьма поколіннями нашого народу, нагадати про багатовікову культуру, самобутність і красу української природи. Пісня «Земле моя» – це про любов до кожного куточку України, її різноманіття та величі».

Символічним стало те, що пісня починається із рядків «Ах, зараз би в Одесу з тобою і попірнати в Чорному морі» – це те, що болить кожному українцеві.

За словами співачки, робота над піснею і кліпом тривала рік. І, мабуть, чекала свого вчасного моменту, щоб підбадьорити всіх українців у спекотні дні.

Читайте також: Валерія Охтирчанка презентувала нову пісню, в якій висловила підтримку українським військовим

Музичний кліп співачки Валерії Охтирчанки визнали найкращим на міжнародному кінофестивалі в Парижі (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *