Головна Сторінка » Валерій Залужний: «Від військовозобов’язаних не вимагатимуть дозволів на пересування»

Валерій Залужний: «Від військовозобов’язаних не вимагатимуть дозволів на пересування»

0

Сьогодні, 6 липня, Генштаб ЗСУ скасував порядок отримання військовозобов’язаними дозволів на переміщення між областями України. Проте відправив документ на доопрацювання.

Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, повідомляє Pravda NEWS.

За його словами цей документ від початку стосувався винятково внутрішньої роботи ТЦК та СП і не створював зобовʼязань, обмежень прав і свобод громадян України:

«Попри це, його поява в мережі спричинила численні маніпуляції, різночитання і навіть незаконні дії із перешкоджання переміщенню громадян, що стало підставою для дискредитації Збройних Сил України та військово-політичного керівництва держави».

Залужний наголосив, що оновлений документ розроблять на основі змін до законів України та підзаконних нормативно-правових актів, які регулюють переміщення громадян в умовах воєнного стану. І додав, що нинішня законодавча база не враховує реалій сьогодення та не забезпечує ефективних мобілізаційних механізмів.

Читайте також: Кому потрібен дозвіл на виїзд і як його отримати: пояснення Валерія Залужного

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *