Головна Сторінка » В Україні віддають шану жертвам війни 1941-1945 років (фото)

В Україні віддають шану жертвам війни 1941-1945 років (фото)

0

Щороку 22 червня в День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні задують про мільйони людей, які загинули у 1941-1945 роках.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Німецько-радянська війна як частина Другої світової тривала майже чотири роки та забрала життя кожного п’ятого українця. Її бої стали одними з наймасштабніших у воєнній історії XX століття.

Нині попри воєнний стан, загрози і провокації з боку окупантів, про які застерігала напередодні поліція, в містах України люди прийшли з квітами до пам’ятних знаків жертвам війни 1941-1945 років.

Так, у Кривому Розі, що на Дніпропетровщині, до покладання квітів долучилися близько 20 ветеранів. Адже в їхніх сім’ях багато рідних і близьких брали участь у запеклих боях під час тієї війни.

Також у Кропивницькому до вічного вогню прийшли чимало містян, аби віддати шану загиблим.

Ветерани сподіваються, що війна, яку розв’язала росія в Україні, незабаром закінчиться нашою перемогою. І захисники, які боронять нашу землю, зможуть повернутися додому до своїх родин.

Українці завжди пам‘ятатимуть та шануватимуть загиблих у війні людей як 80 років тому, так і зараз.

Читайте також: Стало відомо, яку ворожу техніку розбили ЗСУ на острові Зміїний

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *