Головна Сторінка » Українська співачка Анна Добриднєва: «Я просто фанат наших янголів – наших ЗСУ»

Українська співачка Анна Добриднєва: «Я просто фанат наших янголів – наших ЗСУ»

0

Анна Добриднєва розповіла в ексклюзивному інтерв’ю  «Оперативній Україні інфо» та Pravda NEWS про нові авторські пісні, які вона написала під час війни, участь у благодійних концертах, реліз пісні «Хай буде мир» та інше.

Директор, головний редактор ІА «Оперативна Україна інфо» Юрій Іванов та українська співачка Анна Добриднєва.

– Аню, Вас постійно можна побачити на різноманітних благодійних заходах. Розкажіть про це.

– За час війни долучилася більше ніж до 70 благодійних концертів, які дала по 12 областях України. Наразі кожен артист поставив перед собою питання: що я можу зробити для нашої Перемоги? Наша музика взагалі об’єднує, згуртовує, додає сил, впевненості. І це міцні обійми, де можна і поплакати, потанцювати, посумувати і відчути наближення Перемоги, нашої, української. Тож вважаю, що та місія, яка зараз є в артистів, – це надважлива. І на більшості концертах ведуться збори на допомогу ЗСУ. І зараз це вже сума більш ніж 3,5 млн. Так, наприклад, 13 автомобілів уже поїхали на передову і дуже багато іншого.

– За час війни Ваш репертуар змінився?

– Звичайно, змінився. Мої відчуття змінилися. І відчуття музики, тому що я сама пишу пісні. І все, про що говорю зі світом, – це всі емоції, які закипають отут – всередині мене. Звичайно ж в мене дуже сильно змінився емоційний фон. Перша пісня, яку написала за час війни – це пісня «Дитинство». Я її присвятила всім діткам, які постраждали від російської агресії. І вже скільки було концертів, Господи, я не можу цю пісню співати і не плакати. У мене просто фізично це не виходить. Починаю співати, бачу дітей біля сцени і все… А друга пісня, нещодавно вона вийшла, називається «Хай буде мир». Я її зробила разом з БФ «Мрійники України», які займаються творчими дітками України, які їм допомагають. Я всю свою радість передала цьому благодійному фонду. Тобто, люди слухайте і підтримуйте наших дітей, наше майбутнє!

– Сьогодні що будете виконувати?

– Я буду виконувати кілька своїх пісень. Це пісні, написані до війни, а деякі – під час війни. І я дуже хочу, щоб максимально за ці хвилини, які ми будемо на сцені, щоб люди перезавантажилися, щоб відпочили від тих емоцій, які з нами з 24 лютого просто цілодобово. І в цьому теж наша така психологічна місія всіх артистів – просто трохи підзаряджати людей.

– Ви – колишня учасниця гурту «Пара Нормальних». Чи підтримуєте зв’язки з учасниками?

– Насправді зараз немає часу на це. Я встигаю лише з батьками зідзвонитися. Увесь час на концертах, іноді буває по 2-3 на день. Тому я не встигаю на просто звичайне життя, яке в мене було до війни, на зустрічі з друзями. Все це буде потім. Ось ми переможемо…

– Обов’язково переможемо.

– … і потім можна буде розслабитися, відпочити нормально там, де захочу. В Україні звичайно! В нашому Криму. І всіх зустріти, побачити, обійняти.

– Про що мріє співачка Аня Добриднєва?

– У мене єдина мрія, як і в кожного мешканця нашої України. Я мрію про Перемогу, не просто мрію, а знаю, що вона буде, просто її чекаю. І кожного дня її відчуваю, її наближення. Я просто фанат наших янголів – наших ЗСУ! Це просто неймовірні супер-герої, якими зараз захоплюється весь світ. І кожна новина про досягнення, про успіхи наших ЗСУ – це найкраща новина в світі.

– І наостанок Ваші побажання для читачів і глядачів «Оперативної України інфо».

– Друзі мої прекрасні! Я бажаю всім сил, триматися разом, підтримувати одне одного, любити одне одного. Ми зараз як ніколи згуртовані, ми найсильніша нація в світі, і це доводимо щодня. Тому хай у Ваших серцях буде любов, жага до Перемоги і сила, звичайно, сила. Слава Україні!

– Героям Слава! Я вам щиро дякую за інтерв’ю. Хай Вам щастить. Бажаю Вам подальших неймовірних успіхів! І щоб Ви прославляли нашу Україну на весь світ!

Дивіться також відеоверсію інтерв’ю:

Читайте також: На Вишгородщині відкрили виставку художніх робіт Ірини Третьяк (фото)

Валерій Харчишин: «Мої діти живуть у Варшаві, адже до нас «прилетіло» і в квартиру, і в будинок…»

Вийшов третій випуск проекту «Коли закінчиться війна» за участі екстрасенса Олександра Жаркова (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій Іванов 

Фото і відео: Анатолій Шараєвський

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *