Головна Сторінка » Українці відзначають День Збройних Сил України

Українці відзначають День Збройних Сил України

0

Щороку 6 грудня в Україні святкують День ЗСУ.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

До цього року для більшості українців це було звичайне професійне свято. Навіть попри 8-річну війну на території нашої країни. Але цьогоріч День Збройних сил України став святом загальнонаціональним. Адже без Збройних сил не було б нашої країни, нашої нації та більшості з нас.

Одночасно цей день став також святом родинним. Бо в кожній родині чийсь батько, мати, брат, сестра, дочка, син, онук, онучка, дід стали Збройними силами України. І навіть ті, хто не взяв до рук зброї, всіма можливими силами допомагають боронити свою землю та життя людей. Тому сьогодні Збройні сили України — це всі українці.

Але передусім — це день наших воїнів, які б’ються з ворогом на передовій. Хлопці та дівчата, чоловіки та жінки, знайте: за вашими спинами — надійний тил. Це мільйони українців та українок, які готові віддати за вас найдорогоцінніше, що в них є.  Так само як ви щодня віддаєте за нас найдорогоцінніше, що є у вас.

Збройні Сили України! Три слова, щоб пам’ятати, що означає Сила, Міць та Незламність.

Любі наші захисники і захисниці! Зі святом кожного та кожну, хто віддано бореться за рідну Україну, хто боронить її щосекунди, вдень і вночі. Вас любить вся країна! Вас прославляють у кожній родині. Ваші подвиги вражають увесь світ. Вас чекають на, поки що, окупованих територіях. І дочекаються. Бо це – ЗСУ!

Читайте також: Українці відзначають Міжнародний день волонтерів

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *