Головна Сторінка » У Вишгороді провели круглий стіл «Соціальний захист та надання соціальних послуг на рівні територіальних громад. Актуальні пробеми»

У Вишгороді провели круглий стіл «Соціальний захист та надання соціальних послуг на рівні територіальних громад. Актуальні пробеми»

0

Днями в залі засідань Вишгородської районної військової (державної) адміністрації відбувся круглий стіл «Соціальний захист та надання соціальних послуг на рівні територіальних громад. Актуальні пробеми». Його організували Вишгородська районна військова адміністрація та Асоціація соціального розвитку через право.

До заходу долучилися народні депутати, представники профільних міністерств та органів місцевого самоврядування, а також наукова спільнота й громадські організації.

Детальніше дивіться у відеорепортажі ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS.

Читайте також: У Вишгороді відбувся круглий стіл «Соціальний захист та надання соціальних послуг на рівні територіальних громад. Актуальні пробеми» (фото)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій Іванов

Фото, відео:  Максим Древаль

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *