Головна Сторінка » У Полтаві попрощалися з трьома захисниками України

У Полтаві попрощалися з трьома захисниками України

0

Учора, 10 червня, у Полтаві біля Свято-Успенського собору відбулася церемонія прощання з трьома українськими захисниками, які загинули у бою з військами рф.

Про це Pravda NEWS повідомив архієпископ Харківський і Ізюмський ПЦУ Афанасій Шкурупій.

За його словами, із українськими воїнами прийшли попрощатися їхні рідні, побратими та знайомі.

Чин похорону звершили  архієпископ Полтавський і Кременчуцький Федір та архієпископ Харківський і Ізюмський Афанасій у співслужінні з духовенством.


Про полеглих захисників:

Солдат Сергій Череднік загинув 27 травня внаслідок мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Красногорівка на Донеччині. Йому було 47 років. Захисника поховають у селищі Чутове.

Солдат Микола Пістряк загинув 27 травня внаслідок мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Красногорівка на Донеччині. Йому було 47 років. Захисника поховають у селищі Чутове.

Солдат В’ячеслав Богданчик загинув 1 червня внаслідок бойового зіткнення з ворогом в районі населеного пункту Миколаївка Донецької області. Йому було 23 роки. Захисника поховають у селі Писарівка Терешківської громади.

Редакція  Pravda NEWS висловлює співчуття усім близьким та  рідним Героїв!

Читайте також: Як виглядає Гостомель після обстрілів російських окупантів.

На Полтавщині попрощалися із 25-річним захисником України.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій ІВАНОВ

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *