Головна Сторінка » У Київському зоопарку народилося дитинча оленя виду мунтжак

У Київському зоопарку народилося дитинча оленя виду мунтжак

0

Нещодавно в столичному зоопарку народилося дитинча оленя виду мунтжак, який є одним із найменших оленів світу.

Про це повідомляє Pravda NEWS з посиланням на Київську міськраду.

У зоопарку зазначили, що з перших днів війни працівники забезпечують тварин всім необхідним та створюють сприятливе природне середовище для їхнього розмноження:

«Так, у родини оленів мунтжаків Мурзіка та Мілки народилось оленя, якому наші фахівці дали ім’я Мія. Ці тварини є особливими, оскільки їхній раціон складається з рослин та грибів, а також знайдених яєць та навіть маленьких птахів і гризунів. Також олені вражають дивними звуками, оскільки на суперників вони гавкають, як справжні собаки, а до самиць дзижчать, як джмелі».

Мунтжак є одним з найменших оленів світу, зростом всього 50 см. Ця маленька тварина спростовує всі стереотипи про оленів – травоїдних лякливих тварин, оскільки олені-самці мають довгі ікла, які використовують у битвах із суперниками.

Київський зоопарк працює в режимі парку – відвідувачам доступні для огляду вуличні експозиції, пташині озера та дендропарк.

Читайте також: На Березняках на озері Тельбін зацвіли «русалчині» квіти (фото)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *