Головна Сторінка » У Києві провели «Богатирські Ігри» – турнір «Богатир Києва 2023» (фото)

У Києві провели «Богатирські Ігри» – турнір «Богатир Києва 2023» (фото)

0

Днями в Києві відбулися «Богатирські Ігри» – турнір «Богатир Києва 2023» серед найсильніших атлетів України і перетягування канату (аматорів) та турнір серед найсильніших атлетів Києва та України.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Організаторами заходу стали:Департамент молоді та спорту КМДА; Федерація найсильніших атлетів України і перетягування канату; Дарницька РДА в місті Києві та за підтримки Державної установи «Всеукраїнський центр здоров’я населення «Спорт для всіх».

Так, у перший день пройшли майстер-класи з гирьового спорту у виконанні Президента федерації гирьового спорту України Юрія Щербини та майстра спорту України Сергія Долини та з богатирського багатоборства у виконанні двухразового чемпіона світу в команді у ваговій категорії до 105 кг Олександра Дубового.

У спортивних змаганнях, які проходили серед аматорів, учасники змагалися у п’яти конкурсах: естафета: супер йок 200 кг на 20 м +гиря 32 кг на рази за 120 с; богатирська карусель 200 кг на кількість; аксель 120-150 кг на 1 раз + дамбл 75 кг на рази за 60 секунд, логліфт 70 кг підйом на груди на рази 60 с, арм овер арм – тяга саней 300 кг безінерційна на час. (т.л. 60 с). Кулі таласа 100 120 135 140 160 кг за 90 секунд.



Також відбулися конкурси для глядачів: перетягування канату (6 команд), лог-ліфт, фермер для дітей, перевертання малого колеса.


За результатами змагань кращими стали такі спортсмени-аматори: Олександр Ярмола здобув І місце; Вадим Журба – ІІ місце, Павло Болтава – ІІІ місце.


У другий день відбулися змагання серед спортсменів професіоналів 105+ у 6 конкурсах: естафета: супер йок 320 кг на 20 м+шилд 182 кг на 20 м за 90с, богатирська карусель 300 кг на дистанцію; перевертання фінгера 250 кг на рази за 60 с; тяга акселя 250 на 2 рази + дамбл 80 кг та 95кг на рази за 90с; сани (навантажені 1 покришкою + 3 особи для збільшення ваги) за 45 секунд; кулі атласа – 5 куль 100  120 135 140 160 кг за 90 секунд Конкурс для глядачів: з перетягування канату (2 команди), лог-ліфт, фермер для дітей, перевертання малого колеса.






За результатами змагань кращими стали такі спортсмени: Роман Греков здобув І місце, Іван Деркач – ІІ місце; Іван Кузміч – ІІІ місце.





Партнери заходу:

– гостинний господар заходу – СПА готельно-ресторанний комплекс «Гостинний Двір»;

– фірма ЕСТЕМ – виробник одноразових душів для наших захисників;

– рекламний холдинг «Мегаполіс».

До концертної програми долучилися:

академічний ансамбль пісні і танцю Збройних Сил України, українська співачка Люся Кава, українська співачка Софія Єгорова та українська співачка Валерія Охтирчанка.



Медійні партнери:
ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS.

Читайте також: У Києві провели благодійний захід на підтримку проєкту “ЯМаріуполь. Київ” (фото)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Фото: Максим Древаль, Юрій Чередніченко

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *