Головна Сторінка » У катівнях Херсонщини окупанти тримають 600 людей

У катівнях Херсонщини окупанти тримають 600 людей

0

Сьогодні, 7 червня, стало відомо, що в окупованій Херсонщині російські загарбники тримають у своїх катівнях близько 600 осіб. А також вивозять викрадених мешканців у Крим.

Про це Pravda news повідомляє з посиланням на заяву постійної представниці Президента України в АР Крим Таміли Ташевої.

За її словами, близько 300 осіб перебувають «у підвалах» в Херсоні, решта — в інших населених пунктах області. Людей утримують, зокрема, у будівлі Херсонської ОДА, в СІЗО та ПТУ №17 міста Генічеськ:

«На території Херсонської області є близько 600 людей, які перебувають у підвальних приміщеннях, у спеціально обладнаних приміщеннях, в катівнях. Викрадених мешканців регіону окупанти утримують у нелюдських умовах, до них застосовують тортури».

Ташева додала, що частину викрадених людей росіяни везуть до о Криму. Там їх утримують у Сімферопольському СІЗО в окремому блоці та в Севастополі. Серед заручників окупантів – активісти, журналісти, військовополонені.

Читайте також:  На Херсонщині військовослужбовець рф розстріляв подружжя у власному дворі

На Херсонщині загарбники наймаються на збір полуниці

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *