Головна Сторінка » У Хоролі попрощаються з трьома захисниками

У Хоролі попрощаються з трьома захисниками

0

У ніч із 17 на 18 червня внаслідок артилерійського обстрілу російських окупантів у селі Цапівка Богодухівського району, що на Харківщині загинули троє військовослужбовців з Хоролу, що на Полтавщині, 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка.

Про це повідомляє Pravda NEWS з посиланням на Хорольську міську територіальну громаду.

Так, від ворожого вогню зазнали поранень, які виявилися несумісними з життям, Сергій Улянко, Роман Пономаренко та Андрій Тихоненко.

Біографічна довідка:

Улянко Сергій Васильович, 30.10.1978 р.н. – головний сержант, начальник складу взводу матеріально-технічного забезпечення, призваний за мобілізацією у період воєнного стану, мешканець села Хвощівка;

Пономаренко Роман Юрійович, 27.11.1994 р.н. – старший солдат, комірник речового складу взводу матеріально-технічного забезпечення, призваний за мобілізацією у період воєнного стану, мешканець м. Хорол;

Тихоненко Андрій Валерійович, 22.03.1996 р.н. – старший солдат, швець ремонтної майстерні речового майна взводу матеріально-технічного забезпечення, призваний за мобілізацією у період воєнного стану, мешканець м. Хорол.

Про дату та час жалобної церемонії прощання на центральній площі міста повідомлять додатково.

Читайте також: На Полтавщині попрощалися із 25-річним захисником України (фото)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *