Головна Сторінка » У боях на Донеччині загинув 23-річний воїн із Полтавщини

У боях на Донеччині загинув 23-річний воїн із Полтавщини

0

24 липня в селі Семигір’я Світлодарської міської громади Бахмутського району, що на Донеччині, загинув уродженець села Штомпелівка Хорольської громади, що на Полтавщині, солдат по мобілізації Євгеній Клименко.

Про це повідомляє Pravda NEWS з посиланням на Хорольську міську територіальну громаду.

Так, навідник 2-го кулеметного взводу, 3-го механізованого батальйону, 72-ої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців при виконанні обов’язку військової служби отримав несумісні з життям поранення в результаті здійснення противником танкового обстрілу позицій підрозділу.

«Просимо мешканців Хорольської міської територіальної громади згадати тихою молитвою солдата, який захищав Україну й кожного з нас до свого останнього подиху», – йдеться у повідомленні.

Прощання з Героєм відбудеться днями на площі біля пам’ятника Т.Г.Шевченку в місті Хорол. Про точні дату та час траурної церемонії прощання повідомлять додатково.

Редакція ІА Pravda NEWS висловлює щирі співчуття рідним і близьким Героя. Вічний спокій та вічна пам’ять захиснику України! 

Читайте також: На Дніпропетровщині попрощалися з 30-річним захисником України

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *