Головна Сторінка » Солоха: «Ми максимально підтримуємо як наших хлопців на передовій, так і дітей»

Солоха: «Ми максимально підтримуємо як наших хлопців на передовій, так і дітей»

0

Українська співачка Солоха розповіла «Оперативній Україні інфо»та Pravda NEWS про участь у благодійних заходах, творчість під час війни та ін.

Українська співачка Солоха і директор, головний редактор ІА «Оперативна Україна інфо» Юрій Іванов.

– Ви сьогодні долучилися до чудового благодійного заходу. Розкажіть про це.

– Так, долучилася, тому що моя місія сьогодні як артиста під час війни – допомагати Україні перемогти. Ми нарешті крок за кроком стаємо вільними. Сподіваюсь, що в майбутньому наші діти ніколи не бачитимуть того, що вони бачать наразі. Тож концерт приурочений, щоб допомоги малечі. На неї чекають подарунки, смаколики, гарний святковий концерт, який надає сили, позитиву, ще багато-багато різних подарунків від нашого благодійного фонду, який сьогодні долучився. Тому побільше б таких акцій. Дякуючи Богу, їх зараз багато. Ми підтримуємо максимально як наших хлопців на передовій, так і дітей.

– Як часто Ви долучаєтеся до благодійних заходів?

– Вчора в мене був благодійний захід і два дні тому теж виступала. Завтра, до речі,  співатиму в Броварах, допомагатимемо родинам, які постраждали від того, коли гелікоптер впав. Буде невеликий концерт. У неділю плануємо так само концерт для дітей з окупованих територій. Постійно запрошують Солоху, бо вона завжди дарує радість, у мене позитивні пісні, які зараз дуже необхідні.

– За час війни наскільки змінився Ваш репертуар?

– У мене з’явилося кілька пісень надихаючих. Наприклад, «Ти – незламна» – про українців, що ми дійсно класні, наші хлопці сильні, мужні, наші дівчата найвродливіші. Ми переможемо. Вона позитивна, не негативна, як те, що ми чуємо по радіо. Я не слухаю зараз радіо, не можу. І так стільки болю цього в серці, що ти вмикаєш це радіо – і там сльози. Навіщо? Ось у мене пісні тільки надихаючі.

І “Калиновий сік”, калина, як символ України, де показується в пісні, що калина плаче, їй зараз погано, потік калиновий сік, сльози, кров, але вона розквітне, як весна і все буде в нас якнайкраще.

– Тільки так!

– Тому в мене пісні навіть під час війни все одно з правильним посилом.

– А хто пише Вам пісні?

– Ой, у мене так багато авторів, зараз я працюю з Бажаною, яка співпрацює з багатьма зірками. А мій улюблений композитор – це Борис Кукоба.

– Чи мріє Солоха зараз із кимось дует записати?

– Можливо до війни і мріяла, але не всі зірки під час війни відкрилися доброю стороною. Хтось заробляє на війні, хтось просто втік і десь за кордоном щось показує, треті просто піаряться. Тому немає з ким співати і я знаю, що краще буду допомагати молодим маленьким артистам – дітям. Зараз у мене направлення на дітей. Навіть нещодавно вийшла пісня “Зюзю” для дітей.

– До речі, де Ви застали війну?

– Вдома, в Києві. Була в столиці певний час. Потім поїхала за кордон, тому що в мене донечка, їй 7 років, я піклувалася про її безпеку. Але зрозуміла, де б не була, в Швейцарії – це неймовірна краса, але моя Україна найкраща.

– Що допомагає Вам легше переживати ці дні війни?

– Спів, музика, такий захід, як сьогодні. Гарні позитивні люди, артисти. Люди допомагають.

– І наостанок Ваші побажання глядачам і читачам “Оперативної України інфо”.

– Я бажаю нам скорішої Перемоги, частіше посміхайтеся, тому що тільки наша українська посмішка буде наближати Перемогу. Допомагайте одне одному в такі скрутні часи, тому що разом ми сила! Я Вас люблю!

– А я Вам дякую за інтерв’ю. Слава Україні!

– Героям Слава!

Дивіться також відеоверсію інтерв’ю.

Читайте також: Тамара Яценко: «Важливо підвищувати людям настрій, тому що на початку війни було відчутно, що українці поникли»

Дивіться також відео: У Києві в СЗШ № 243 відбувся патріотичний флешмоб «Діти за мир»

Вийшов 8-й випуск проекту «Коли закінчиться війна?» за участі екстрасенса Хаяла Алекперова (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Фото і відео: Анатолій Шараєвський, Максим Древаль

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *