Головна Сторінка » Побили посеред вулиці однокласницю: у столиці розпочали досудове розслідування щодо 16-річних дівчат

Побили посеред вулиці однокласницю: у столиці розпочали досудове розслідування щодо 16-річних дівчат

0

До поліції Києва із заявою звернувся чоловік, який розповів, що його неповнолітню доньку побили однокласниці.

Про це Pravda NEWS повідомили в поліції Києва.

Так, правоохоронці Дарницького управління поліції одразу зареєстрували подію та розпочали перевірку. Згодом вони виявили у мережі Інтернет відео інциденту, що дало змогу кваліфікувати дії зловмисниць за ч. 2  ст. 296 ККУ – хуліганство, вчинене групою осіб. Відомості внесли до ЄРДР.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили учасниць конфлікту та з’ясували, що усі троє навчаються в одному закладі освіти. Відомо, що напередодні бійки між дівчатами неодноразово виникали словесні конфлікти. Під час чергового з’ясування відносин дві подруги принижували та цькували однокласницю, штовхали її, після чого бризнули в обличчя балончиком та побили. Очевидці інциденту знімали дії дівчат на відео, яке згодом розмістили у соціальних мережах.

За фактом хуліганських дій, вчинених 16-річними дівчатами, слідчі за погодженням із окружною прокуратурою готують матеріали для повідомлення їм про підозру. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Триває досудове розслідування.

Читайте також: Четверо проти одного: в столиці затримали компанію молодиків, які до смерті побили чоловіка

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *