Головна Сторінка » Під час ракетного удару по Києву загинула лікар «Охматдиту»: у неї лишився 5-річний син

Під час ракетного удару по Києву загинула лікар «Охматдиту»: у неї лишився 5-річний син

0

Учора, вранці 10 жовтня, під час найжорстокішого ракетного удару по центру столиці загинула по дорозі на роботу лікар-гематолог Національної дитячої спеціалізованої лікарні “Охматдит” Оксана Леонтьєва.

Про це повідомляє Pravda NEWS з посиланням на сторінку клініки в Facebook.

За словами колег Оксани Леонтьєвої, лікарка працювала у відділенні трансплантації кісткового мозку 11 років, рятувала дітей з раком крові:

«Вона рятувала дітей з раком крові. Ця молода жінка була справжнім професіоналом і опорою для своїх пацієнтів та колег. Була самовідданою, відповідальною людиною й лікарем».

Зазначають, що вранці Оксана завезла 5-річного сина Григорія в дитячий садок. Потім поїхала в «Охматидит», щоб рятувати пацієнтів, як робила це вже багато років. Життя лікаря забрала російська ракета, її машина згоріла дотла в центрі Києва.

За словами співробітників “Охматдиту”, маленький син жінки залишився сиротою. Його батька не стало понад рік тому. Тепер хлопчика виховуватиме дідусь.

Є можливість підтримати сім’ю. Номер картки дідуся – 5375414117404300 Леонтьєв Григорій Олександрович.

Редакція ІА “Pravda NEWS” співчуває рідним загиблої!

Читайте також: Вибухи в Києві: загинули п’ятеро людей та півсотні постраждалих

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *