Головна Сторінка » Олег Скрипка: «За цей час зіграв десь 40 благодійних концертів»

Олег Скрипка: «За цей час зіграв десь 40 благодійних концертів»

0

Фронтмен гурту «ВВ» Олег Скрипка розповів в ексклюзивному інтерв’ю ІА «Оперативна Україна інфо»та Pravda NEWS про власну творчість під час війни, колаборацію із Сергієм Жаданом, музичні успіхи молодшого сина, участь у благодійних концертах та ін.

Фронтмен гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка та директор, головний редактор ІА «Оперативна Україна інфо» Юрій Іванов.

– Ми з Вами бачилися кілька місяців тому. За цей час що змінилося? Де були, скільки благодійних концертів уже дали?

– За цей час зіграв десь 40 благодійних концертів. І в Канаді концерти грав, і по Європі дуже багато всього було. Змінилася ситуація на фронті, у нас ще більше дії, ще більше віри в Перемогу. Ми й тоді вірили, а зараз ми переконані, що вже скоро весна, буде тепліше і буде вже приємніше. Так я хотів побажати українцям, щоб ота єдність, що є між українцями, вона збереглася. Це було б добре, українці готові на співпрацю.

– Ви тоді говорили, що готуєте дует у колаборації якусь композицію. Як зараз із нею?

– Ми з Сергієм Жаданом уже давно домовлялися про співпрацю. Але то в мене концерти, то текст недопишеться, то музика недоробиться. Але зробимо.

– За час війни Ви написали нові пісні, які ще не показали?

– У перші дні, коли ми сиділи в бомбосховищі я написав пісню. Буквально швидко вона вийшла.

– “Кричалка”?

– Так, а потім після цього більше не писалося. Скільки переїздів, скільки руху, що немає, коли цим займатися.

– Зараз Ви дуже допомагаєте своєму молодшому сину з його сольною кар’єрою. Як його успіхи?

– Як допомагаю, я мотивую. Він сам знає, що робити. Хочу йому все ж таки лишити самостійний простір, щоб він сам ухвалював рішення. Якщо перші пісні він писав, і я йому допомагав зі студією, то зараз уже сам опанував програми, сам це зводить, майстрить, не кажучи про те, що мелодії і тексти сам пише. Ось зараз він хоче реліз зробити пісні.

– Ви критик серйозний? Чи десь щось по-батьківському можете необ’єктивно сказати?

– Я серйозний критик щодо своїх творів і до творів моїх колег по цеху. А от щодо дітей… Для батьків діти найліпші, найкращі, найталановитіші, тому я м’який батько.

– До речі, а де Ви застали війну?

– Початок війни 24 лютого 4:30 застав у ліжку. Спав у себе вдома. Як і більшість українців був у шоці, тому що не був готовий до такої форми війни. З родиною разом усі були дома. Вже рік живемо в цій ситуації, такі певні стадії, як у багатьох: шок, потім сприйняття, потім сила духу, потім пішли працювати на Перемогу.

– Що особисто Вам допомагає тримати міць, гарт у цей час?

– Це робота, волонтерство, всі благодійні концерти. А сьогодні, до речі, дуже важливий підсумковий концерт. Він може підсумувати оцей весь рік. І це взагалі найбільша подія взагалі в Україні. Добре, що так сталося, що зібралися справжні патріоти. Не ті, які з’явилися-перевзулися недавно. Це ті люди, які завжди роками робили свою справу. І це символічно, дуже важливо. Приємно, що зала повна. Дай Боже, аби ми багато коштів зібрали нашим воякам.

– І наостанок Ваші побажання читачам і глядачам “Оперативної України інфо”.

– Бажаю щастя, наснаги і сили внутрішньої. Щоб Ви знали, як побороти внутрішній страх. І все, що Ви робите в цьому житті, треба робити з любов’ю. Це найкращий рецепт. Тоді у Вас усе буде вдаватися.

– Дякую за інтерв’ю. Слава Україні!

– Героям Слава!

Дивіться також відеоверсію інтерв’ю:

Читайте також: Учасники українського рок-гурту «Брати Гадюкіни» розповіли про благодійний концертний тур та співпрацю із Сергієм Жаданом

Дивіться також відео: У Києві в СЗШ № 243 відбувся патріотичний флешмоб «Діти за мир»

Вийшов 8-й випуск проекту «Коли закінчиться війна?» за участі екстрасенса Хаяла Алекперова (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Фото і відео: Юрій Чередніченко 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *