Головна Сторінка » Олег Скрипка: «Усі свої зусилля, наміри спрямовуємо на перемогу»

Олег Скрипка: «Усі свої зусилля, наміри спрямовуємо на перемогу»

0

Фронтмен гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка розповів в ексклюзивному інтерв’ю «Оперативній Україні інфо» та Pravda NEWS про власну творчість під час війни, досягнення сина, благодійну діяльність, підготовку до релізу нових пісень та ін.

Директор, головний редактор ІА «Оперативна Україна інфо» Юрій Іванов та фронтмен гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка.

– Ви постійно долучаєтеся до різноманітних благодійних заходів. Вас запрошують чи власну ініціативу проявляєте?

– На сьогодні всі заходи, які відбуваються, – благодійні, в підтримку чи ЗСУ, чи дітей, переселенців, чи поранених. Часто і набагато частіше, ніж раніше було, за кордоном і в нас в країні. І це дуже добре, що в нас люди активні, що творчість не вщухає і що люди вміють об’єднуватися, і в кооперації робити прекрасні справи і підтримувати Україну.

– За час війни у Вас народилися якісь нові пісні?

– Кілька пісень народилося. Чесно признаюся, творчий процес не такий як зазвичай. Але тим не менш у мене народжуються пісні, народжуються в інших артистів і народжуються в мого сина. Зараз дуже активно пішов у творчість, у нього вже кілька альбомів. Зараз йому 15 років. Він теж пише. Ми всі свої зусилля, наміри спрямовуємо на Перемогу, переконані в нашій Перемозі  і це читається в усіх текстах пісень, картинах, в наших серцях.

– Ці пісні вже показували чи це ще заготовки?

– Мої? Одна пісня буквально в перші дні війни народилася, вона називається «Героям Слава». Друга пісня зараз на підході. Будемо випускати її у кооперації. Друга пісня зараз на підході. Будемо випускати її у кооперації. А так, щоб писати пісні, то на це замало часу. Їздимо, дуже багато концертів є за кордоном.

– Як, на Вашу думку, людям легше пережити війну?

– У нас є тільки один вихід – діяти, допомагати одне одному, контратакувати всі ці жахи, що відбуваються навколо нас в дію, в допомогу, порятунок принаймні маленького світу навколо нас. Допомагати кому можеш.

– І наостанок Ваші побажання нашим читачам та глядачам «Оперативної України інфо».

– Побажання бути сильними, мати стрижень, абсолютно бути переконаними в Перемозі, допомагати одне одному і розуміти, що на сьогоднішній день весь світ пишається тим, що зараз роблять українці, як ми відстоюємо нашу незалежність, свободу, волю, право на життя, на існування. І обов’язково переможемо. Натхнення вам, реалізації всіх-всіх бажань. Сердешно Олег Скрипка.

– А я Вам дякую за інтерв’ю! Слава Україні!

– Героям Слава!

Дивіться також відеоверсію інтерв’ю:

Читайте також: Ніна Матвієнко: «Тільки з Богом будемо перемагати ворога»

Валерій Харчишин: «Мої діти живуть у Варшаві, адже до нас «прилетіло» і в квартиру, і в будинок…»

Вийшов третій випуск проекту «Коли закінчиться війна» за участі екстрасенса Олександра Жаркова (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій Іванов 

Фото і відео: Анатолій Шараєвський

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *