Головна Сторінка » Оксани Білозір презентувала романс «Коли ми разом» (відео)

Оксани Білозір презентувала романс «Коли ми разом» (відео)

0

Народна артистка України Оксана Білозір презентувала на своєму YouTube-каналі нову пісню – романс «Коли ми разом».

Про це повідомляє Pravda NEWS.

За словами співачки, пісня має дуже цікаву історію. Її написав академік, полоніст, людина поважного віку, відомий у міжнародних історичних колах – Ростислав Радишевський:

«Він представляє Україну на різних міжнародних симпозіумах. Відома особистість, гігант нашої академії наук. Одного разу мені зателефонував, десь дізнався мій номер телефону. І каже: “Пані Оксано, я пишу музику. І взагалі хочу провести свій творчий вечір у Палаці «Україна». І хочу, щоб Ви заспівали мою пісню. Ви запишите фонограму і мені більше нічого не треба. Але я кажу йому, що так не можу. В мене кожна пісня повинна звучати сучасно, вона має звучати в контексті інших моїх пісень. Я не співаю пісні, які потім можна було викинути. Тому що кожна композиція – це дитина для мене. Я її проживаю по-своєму, вкладаю свою енергію, свою майстерність».

Оксана Білозір каже, що із Ростиславом Радишевським вони спілкувались рік, кожен місяць зідзвонювались. Він пропонував їй  різні пісні:

«А я все відтягувала розмову, що це дуже дорого коштує, потрібна професійна студія.

І він попросив контакти студії, де я записуюсь (студія Олександра Матієнка). І коли ми таки зробили пісню, це була субота, я надіслала Ростиславу Радишевському пісню. Але вийшло так, що він не дзвонить. Неділя, також не дзвонить і тут я беру сама о 12-ій дня набираю його і питаю: “Пане Ростиславе, ми ще вчора в обід надіслали Вам пісню. Ви не дзвоните, можливо треба щось переробити?

А він мені каже: “Пані Оксано, я ще до сих пір її слухаю і немаю часу Вам подзвонити». Мене це вразило».

Оксана Білозір підкреслює, що ця пісня не лише про кохання, а й про те, коли ми будемо всі разом, коли ми будемо дуже щасливі:

«Сьогодні багато розірваних сімей. Мільйоні українців покинули свої домівки і зараз перебувають за кордоном. Багато сімей вигнані зі своїх містечок, своїх домівок, квартир, позбавлені власних квартир – це біженці від війни…

Вони страждають, що не можуть бути разом, туга за розірваним щастям. Зараз ми всі потребуємо бути разом. Обов’язково настане той час, коли ми всі об’єднаємось. Я мрію про те, коли об’єднаються сім’ї, коли тато знову обійме свого сина, свою доньку, чоловік обійме свою дружину, а син – маму. І сама про це моя нова пісня».

Читайте також: Оксана Білозір розповіла про благодійні концерти та життя під час війни

Дивіться також: Оксана Білозір: про нові пісні, які народилися під час війни та сольний концерт у Жовтневому палаці

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *