Головна Сторінка » На третьому пляжі в Полтаві є всі умови для купального сезону, але людей там небагато

На третьому пляжі в Полтаві є всі умови для купального сезону, але людей там небагато

0

Днями кореспонденти «Оперативної України інфо» та Pravda NEWS зробили ревізію на пляжі №3 у Полтаві. Рівно місяць тому в місті офіційно відкрили купальний сезон у річці Ворскла.

Пляж знаходиться у Шевченківському районі міста. При вході висить стенд, на якому є план території та вся необхідна інформація для відпочивальників.

Під вечір вихідного дня людей на пляжі зовсім небагато. Тут панує невимушена атмосфера.

Місце відпочинку огороджене парканом, є тротуарні доріжки, велопарковка, адмінбудівля, лави, кабінки для перевдягання, рятувальна вишка, навіси для відпочиваючих.


Зліва бачимо, як молодь грає в настільний теніс. Поряд малеча розважається на дитячому та спортивному майданчиках. Також тут є волейбольні майданчики.

На цьому пляжі передбачили й інклюзивні моменти. Люди із інвалідністю мають спеціально облаштований доступ до водойми. На жаль, безбарєрний доступ покищо є не на всіх пляжаї країни.

Деякі відпочивальники влаштовують пікніки під деревами біля самісінької річки.


Якщо порівнювати благоустрій пляжу №3 у Полтаві, наприклад, із столичними на Оболонській набережній, то перевагу легко можна віддати першому.

Читайте також: На пляжах Оболонської набережної купаються попри заборону та звуки повітряної тривоги.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій ІВАНОВ

Фото: Юрій ІВАНОВ 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *