Головна Сторінка » Михайло Подоляк відреагував на відставку Бориса Джонсона

Михайло Подоляк відреагував на відставку Бориса Джонсона

0

Сьогодні, 7 липня, прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон оголосив про свою відставку. В ОП подякували другу України за те, що усвідомив загрозу «радіочастотного монстра» і завжди був в авангарді підтримки нашої держави.

Про це повідомляє Pravda NEWS з посиланням на заяву радника керівника ОП Михайла Подоляка в Twitter.

За його словами, в складні часи завжди є можливість проявитися в гірших або кращих якостях свого характеру. А пан Джонсон – людина, яка відразу стала називати речі своїми іменами:

«Бути лідером – називати російське зло злом і брати на себе відповідальність у найважчі часи. Бути лідером – першим прибути до Києва, попри ракетні обстріли. Спасибі, Борис Джонсон».

Подоляк додав, завдяки британському прем’єру Україна має все потрібне для ефективної оборони країни.

Зазначимо, Джонсон призначив новий Кабінет міністрів і залишатиметься на своїй посаді, доки не оберуть нового лідера Консервативної партії. Вибори керівництва влітку, а офіційне оголошення нового прем’єр-міністра відбудеться на початку жовтня.

58-річний Джонсон прийшов до влади в грудні 2019 року. Скандал навколо нього спалахнув минулого тижня, коли стало відомо, що колишній заступник глави британського МЗС у справах Європи та США Крістофер Пінчер у стані алкогольного сп’яніння домагався двох чоловіків у громадському закладі. Після інциденту високопоставлений представник правлячої Консервативної партії в Палаті був змушений піти з посади, але журналісти дізналися, що Джонсон покривав Пінчера і просував його по службі.

Крім того, Джонсон заявив, що підтримка України обов’язково продовжиться, попри його відставку. І закликав Британію стати лідером у Європі за рівнем підтримки України.

Читайте також: Борис Джонсон: «Світ має визнати, що українцям потрібна допомога»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *