Головна Сторінка » Мелодія дитячого серця: співачка Софія Нерсесян презентувала пісню «Пташка»

Мелодія дитячого серця: співачка Софія Нерсесян презентувала пісню «Пташка»

0

8-річна співачка Софія Нерсесян презентувала пісню «Пташка» та відеороботу на неї.

Про це повідомляє Pravda NEWS.


Співачка, яку називають юною волонтеркою та талановитою виконавицею, вже здобула популярність завдяки своєму потужному голосу та ідеальному слуху. Її нова пісня не лише про любов до України, але й говорить про силу та відвагу, необхідні для збереження миру.

Автори цієї композиції: Валерія Фурман та Олександр Василенко, які створили текст, що вразливо відтворює почуття дитини, її мрії та сподівання. «Пташка» – це викрик душі до Бога з проханням про захист Землі та подарунок ясного та спокійного неба, що дуже тонко підкреслено у відео роботі.

Ця пісня має потужне послання, а її виконання від Софії Нерсесян робить її ще більш вражаючою. Композиція  становить гідну спадщину для української музичної сцени та додає зірковості молодому поколінню артистів.

Софія Нерсесян – не лише обдарований музикант, але й позитивний приклад для усіх, навіть у такому юному віці. Під час періоду повномасштабної війни, вона добровільно взяла участь у благодійних акціях та зібрала понад 7 мільйонів гривень допомоги для військових та постраждалих внаслідок конфлікту. Її благородність та відданість справі вражають та надихають інших дітей та дорослих.

Читайте такожУкраїнський живописець Данило Ноздря подарує свої картини Херсонському художньому музею

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *