Головна Сторінка » Кияни та гості міста масово відвідують виставку знищеної військової техніки окупантів

Кияни та гості міста масово відвідують виставку знищеної військової техніки окупантів

0

Сьогодні, 18 червня, кореспонденти Pravda NEWS відвідали виставку знищеної військової техніки російських окупантів, яку розташували на Михайлівській площі в Києві.

Напередодні Президент України Володимир Зеленський показував ці експонати прем’єр-міністру Великої Британії Борису Джонсону.

Так, серед експонатів виставки – самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс “Панцир-С1”, танк Т-72Б3, бойова машина БМД, вежа від БМД-4, машина радіоелектронної боротьби та залишки позашляховика “Тигр”.Основну частину цієї техніки ворог використав при наступі на Київ.

Наразі кияни та гості міста масово відвідують це місце, роздивляються експонати, фотографуються. Серед відвідувачів є чимало іноземців. Люди беруть до рук взуття чи залишки від військового одягу. Жваво обговорюють між собою побачене.

Діти залазять на танки.

Нагадаємо, цю виставку офіційно відкрили у суботу, 28 травня. Техніки не так багато, адже її чимало знищили і логістично доправити всі ці зразки в центр столиці досить важко. Також потрібно бути впевненим, що вона розмінована і не буде ніяких несподіваних наслідків від цього.

Читайте також: Слідами війни: Ірпінь вражає кладовищем автомобілів, обстріляними будинками та знищеним адмінкорпусом податкового університету.

Кілька місяців після обстрілів: як нині виглядає податковий університет в Ірпені.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій ІВАНОВ

Фото: Юрій ІВАНОВ 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *