Головна Сторінка » Ігор Поклад: «Потрібно бути в спільноті якійсь, а не перебувати на самоті…»

Ігор Поклад: «Потрібно бути в спільноті якійсь, а не перебувати на самоті…»

0

Герой України, Народний артист України, видатний український композитор Ігор Поклад розповів в ексклюзивному інтерв’ю ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS про творчий вечір у Ворзелі, враження від кінострічки «Спомин про майбутнє» та як легше українцям пережити війну.

Директор, головний редактор ІА «Оперативна Україна інфо» Юрій Іванов та Герой України, Народний артист України Ігор Поклад

— Ігоре Дмитровичу, ми сьогодні були присутні на Вашому творчому вечорі у Ворзелі, на якому відбулася презентація кінострічки «Спомин про майбутнє». Які Ваші враження від цього фільму?

— Це чудовий фільм. Він дуже тонкий, у ньому багата почуттів, щирих почуттів. Також і відвертості… Його зняв геніальний режисер Семен Горов. Мені дуже подобається із ним працювати. Думаю, що будемо і надалі щось спільно робити.

— Щодо творчого вечора, чи все Вам сподобалося?

— Усе пройшло грандіозно. Все настільки було емоційно. І така була тяга від залу до сцени, від сцени до залу. Таке неймовірне спілкування було. Поняття людей були повнокровні.

— Вам це додало емоцій?

— Так, звісно. Отримав величезну кількість емоцій.

— До речі, Ви наразі продовжуєте писати музику?

— Поки що ні. Трішки в мене із руками погано стало.

— Як, на Вашу думку, українцям легше пережити війну?

— Треба спілкуватися із товаришами, з друзями. Проводити вечірки, посиденьки які тільки можливі. Потрібно бути в спільноті якійсь, а не перебувати на самоті.

— Що може пришвидшити нашу Перемогу?

— Я думаю, що наші війська. Хоча і так ініціатива на їхньому боці. Але той «падлєц» усе більше і більше закуповує зброї в інших сторін. Наприклад, у Китаю. І готують вони все нове і нове… Проте ввесь світ каже, що Україна переможе. Тож ми і надіємося на це.

Дивіться також відеоверсію інтерв’ю:

Читайте також: Віктор Лещинський: «Зловживання із відновлення соціальних об’єктів в Україні відбуваються на кожному кроці…»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і  TikTok.

Спілкувався Юрій Іванов

Фото і відео: Юрій Чередніченко 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *