Головна Сторінка » Четверо проти одного: в столиці затримали компанію молодиків, які до смерті побили чоловіка

Четверо проти одного: в столиці затримали компанію молодиків, які до смерті побили чоловіка

0

Днями в Подільському районі Києва під час раптового конфлікту 18-річні хлопці завдали тяжких тілесних ушкоджень місцевому 34-річному чоловікові, від яких він через кілька днів помер у лікарні.

Про це Pravda NEWS повідомили в поліції Києва.

Так, між 34-річним місцевим мешканцем та компанією 18-річних киян на Поштовій площі виник раптовий конфлікт, у ході якого молодики гуртом накинулись на потерпілого. Порушники били чоловіка навіть після того, як він впав на землю та втратив свідомість, а далі втекли до метро.

Поліцейські затримали двох підозрюваних у підземці, а інших упродовж двох годин за їхнім місцем мешкання. Усі затримані кияни та студенти столичних вишів. Лікарі декілька днів боролися за життя чоловіка, проте отримані травми виявилися несумісними з життям.

Слідчі повідомили затриманим про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 121 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб. Суд обрав фігурантам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави для двох з них. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Читайте також: У Києві охоронці побили відвідувача супермаркету через відсутність захисної маски (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *