Головна Сторінка » НЕБАУ розпочав співпрацю із чеською компанією задля відновлення об’єктів охорони здоров’я

НЕБАУ розпочав співпрацю із чеською компанією задля відновлення об’єктів охорони здоров’я

0

Днями Національний експертно-будівельний альянс України підписав меморандум про співпрацю із чеською компанією BLOCK CRS a.s. для реалізації програм реконструкції, реновації та відбудови об’єктів охорони здоров’я, які знищили чи пошкодили в нашій країні внаслідок російської військової агресії.

Про це Pravda NEWS повідомив президент НЕБАУ Віктор Лещинський.

За його словами, основним напрямком вбачають реалізацію спільних проектів та програм, проведення освітніх та інформаційних заходiв для досягнення мети і завдань – відновлення нашої країни.

«Відтепер із чеською компанією BLOCK CRS a.s. на партнерських засадах здійснюватимемо заходи в сферах організаційноï, аналітичної роботи, освітньої дiяльностi та iнформаційного забезпечення. І така спільна робота вже найближчим часом дасть позитивні результати»,- зазначив Віктор Лещинський.

Також він підкреслив, що Альянс постійно працює над тим, аби підсилити свою команду та віднайти партнерські організації, щоб якнайшвидше відновити нашу країну.

Читайте також: Віктор Лещинський: «Вірю, що ми побудуємо країну нових відносин, перспектив та сучасного рівня життя…».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій ІВАНОВ

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *