Головна Сторінка » 28 червня на Полтавщині оголосили Днем жалоби

28 червня на Полтавщині оголосили Днем жалоби

0

Сьогодні, 28 червня, на території Полтавської області оголосили День жалоби з метою вшанування пам’яті загиблих внаслідок обстрілу ТРЦ у місті Кременчук.

Про це повідомляє Pravda NEWS з посиланням на голову Полтавської ОВА Дмитра Луніна.

«Вчора в Кременчуці сталася трагедія. Країна-терорист росія вбила наших людей. На знак скорботи буде приспущений Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій», – зазначив Лунін.

Також діятимуть обмеження на проведення розважальних заходів, заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Мешканців області просять вшанувати світлу пам’ять загиблих у Кременчуці.

Міський голова Кременчука Віталій Малецький також повідомив, що 28, 29 та 30 червня у Кременчуці оголошено триденну жалобу за загиблими внаслідок ракетного удару по ТЦ “Амстор”.

Нагадаємо, 27 червня, близько 15:50 у Кременчуці прогриміли три вибухи. російські ракети влучили в ТРЦ, в якому знаходилося до тисячі людей.

Читайте також: Кількість загиблих унаслідок ворожого удару по ТЦ в Кременчуці зросла до 18

Кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Кременчуцькому ТРЦ зросла

У Кременчуці російські ракети поцілили в ТРЦ: є загиблі (нові подробиці)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *