Головна Сторінка » Як молитися Казанській іконі Божої Матері: три сильні молитви

Як молитися Казанській іконі Божої Матері: три сильні молитви

0

Щороку 21 липня в церковному календарі вшановують Казанську ікону Божої Матері. Цей образ здійснював багато чудес і вважається однією з найсильніших ікон Богородиці.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Так, до Казанської ікони Богородиці Діви слід звертатися із проханнями про зцілення різноманітних недуг, зокрема хвороб очей, захист домівки від ворогів, пожеж та будь-яких незгод, благословення молодят, міцне здоров’я немовлят й добробут у родинному колі.

Молитва про сімейне щастя

«Матінкo Заступнице, збережи мене і мою сім’ю від розпаду, від сварок і від брехні. Дай нам сил прийняти наші недоліки і виправити їх спільними силами. Борони нас від раптової смерті, ненависті і допоможи нашій любові стати непохитною. Яко знайшли Тебе, вогнем незайману, так і Ти спаси нас від нелюбові, зради і холоду душевного. У столітті віків. Амінь».

Молитва за здоров’я

«Молю тебе, Матінко Заступниця, щоб ти врятувала мене і мою сім’ю від смерті, загuбелі, злої людини і хвороби. Дай мені сил для роботи і настрій для відпочинку, щоб життя моє було приємним і наповненим змістом. Дай мені здоров’я і сил, щоб міг я прогодувати сім’ю мою. Моли Бога за нас, грішних рабів Його, щоб жили ми в здоровому глузді і хорошому настрої, а віра наше не ослабла. Амінь».

Молитва про збереження будинку

«Заступнице наша, велика матінко, доглядай за нашим будинком, щоб не довелося нам по світу блукати в пошуках притулку. Дай нам сил тримати наше житло в порядку і красі. Будь милостивою до нас, грішних, щоб була у нас обитель своя на цьому світі і щоб діти, батьки і мій чоловік/моя дружина завжди були щасливі поруч зі мною, будучи під одним дахом. Амінь».

Читайте також: В Україні відзначатимуть День державності

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *