Головна Сторінка » Володимир Зеленський привітав українців із Днем державності

Володимир Зеленський привітав українців із Днем державності

0

Сьогодні, 28 липня, Президент України Володимир Зеленський привітав громадян із Днем української державності і зауважив, що ранок відзначився «ракетним терором» росіян.

Про це повідомляє Pravda NEWS з посиланням на відеозвернення глави держави.

За його словами, велику українську сім‘ю єднає родина державних символів України:

«Це три брати: Державний прапор України, Державний герб і Державний гімн. На мою думку, дуже важливо не лише відзначати появу державності, а й об’єднуватися задля її збереження. Ми думали, що запанували у своїй сторонці. Ми кладемо душу й тіло за нашу свободу. Бо забули, що ще далеко не всі вороженьки – як роса на сонці… Але ми не забули, якого ми роду. А отже, нам точно усміхнеться доля, бо це наша доля».

Водночас у коментарі до відеопривітання Володимир Зеленський зауважив, що сьогодні в країні неспокійний ранок через ракетний терор з боку російської федерації.

«Ми не здамося. Не опустимо рук. Нас не залякати. Україна – самостійна, вільна, неподільна держава. І буде такою завжди», – наголосив Президент.

Читайте також: В Україні відзначатимуть День державності

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *