Головна Сторінка » Віктор Лещинський: «Ринок будматеріалів має незначні коливання цін…»

Віктор Лещинський: «Ринок будматеріалів має незначні коливання цін…»

0

Щойно в національному марафоні єдиних новин Віктор Лещинський як експерт та президент Національного експертно-будівельного альянсу України розповів кореспондентам ТСН про ситуацію на ринку будматеріалів.

Про це повідомляє Pravda news .

За його словами, із вартістю будматеріалів вдіяти щось у найближчий час не вдасться. Хоч уже і є позиції, які після підняття ціни на 5-7% опустилися. Втім приватні особи закуповують лише частину будівельних матеріалів на ринку. Значно більший попит мав би бути від великих будівельних компаній та державних програм, які нині перебувають переважно на паузі.

«Проте, в принципі, якби пішов будівельний бум, то український ринок справився б. Проблема в тому, що великі інфраструктурні об’єкти завершилися, нікуди не рухаються. Вони займали десь 60-65% від всього випуску будматеріалів, будівельного виробництва. Зараз майже всі гроші ідуть на фронт»,- зазначив президент НЕБАУ Віктор Лещинський.

Читайте також: Віктор Лещинський: «Кременчук поступово переходитиме на альтернативне опалення»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій ІВАНОВ

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *