Головна Сторінка » Віктор Лещинський: «Кременчук поступово переходитиме на альтернативне опалення»

Віктор Лещинський: «Кременчук поступово переходитиме на альтернативне опалення»

0

Учора, 6 липня, президент Національного експертно-будівельного альянсу України та радник БО «Благодійний фонд «Український реконструкційний фонд» Віктор Лещинський відвідав із робочим візитом Кременчук, де нещодавно від російських обстрілів постраждала ТЕЦ, аби обговорити пілотні проекти з переходу на альтернативне опалення.

Про це Pravda NEWS повідомив Віктор Лещинський.

За його словами, у зв’язку із руйнацією місцевої ТЕЦ з’явилася потреба поступово переходити на альтернативне опалення.

Тому вже розпочалась робота над пілотними проектами для переобладнання деяких шкіл і дитсадків Кременчука та Глобино. Тепло в ці будівлях зможе подаватися завдяки тепловим насосам.

Детальне обговорення з цього приводу відбулося під час зустрічі з начальником Кременчуцької районної військової адміністрації Олегом Лєдніком.


«Підкреслю, що теплові насоси — це складні системи, які примножують теплову енергію, отриману з альтернативних джерел. Потім направляють її на опалення приміщень. Саме цими насосами найближчою зимою вже плануються обігрівати у Кременчуці школи №19 та 25, дитсадки №32 та 34, житлові квартали, які знаходяться в районі тютюнової фабрики та по вулиці Леонова біля залізничного технікуму, а також школу №5 у Глобино»,- зазначив Віктор Лещинський.

І додав, що на наступному тижні вже запланували виїзд експертів для обстеження ряду об’єктів.

Читайте також: Російські війська випустили вісім ракет по Кременчуку.

До кінця року Кременчуцький НПЗ не відновить роботу.

Вороги обстріляли Кременчук: одна людина загинула, семеро постраждали

У Кременчуці власники АЗС запровадили обмеження на пальне

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій ІВАНОВ

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *