Головна Сторінка » Віктор Лещинський: «Допоможемо впровадити сучасні стандарти менеджменту для громад та виробників»

Віктор Лещинський: «Допоможемо впровадити сучасні стандарти менеджменту для громад та виробників»

0

Національний експертно-будівельний альянс України у партнерстві з ТОВ «Центр розвитку якості» запропонував територіальним громадам, виробникам сільськогосподарської продукції та будівельних матеріалів співпрацю за різними напрямками, аби впровадити сучасні стандарти менеджменту і вийти на міжнародні та європейські ринки.

Про це Pravda news повідомив президент НЕБАУ Віктор Лещинський.

Відтак, у громад з’явилася можливість впровадити сучасні стандарти менеджменту якості за ISO 18091.

«Це дозволить створити цілісну та прозору систему менеджменту органу місцевого самоврядування, виявити сильні і слабкі сторони діяльності. Також допоможе залучати для розвитку громад донорське/грантове фінансування. Сільгоспвиробники та виробники харчової переробки можуть впровадити стандарти GLOBALG.A.P, FSSC 22000, BRC, IFS. Це виведе їхню продукцію на європейський ринок»,- зазначив Віктор Лещинський.

За його словами, така ж пропозиція стосується і виробників будматеріалів.

«Крім того, ми пропонуємо отримати маркування СЄ та підготувати виробничі підприємства до виходу на нові ринки збуту шляхом сертифікації на відповідність міжнародним стандартам і європейським директивам», – підкреслив президент НЕБАУ. 

Надіслати запити на співпрацю можна на електронну адресу: info.nebau@gmail.com, вказавши, який саме напрямок вас цікавить. Згодом НЕБАУ організує відповідне навчання та консультації.З уточнюючими запитаннями звертайтеся до Лариси Шлейченко: +380 (50) 445 33 90 та lshleichenko@qdc.com.ua.

Читайте також: Віктор Лещинський: «Вірю, що ми побудуємо країну нових відносин, перспектив та сучасного рівня життя…».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!
Юрій ІВАНОВ

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *