Головна Сторінка » «Український реконструкційний фонд» підписав меморандум із керівництвом Кременчука задля відновлення міста

«Український реконструкційний фонд» підписав меморандум із керівництвом Кременчука задля відновлення міста

0

Днями команда БО «Благодійний фонд «Український реконструкційний фонд» відвідала із робочим візитом Кременчук, який постраждав від військової агресії росії.

Про це Pravda NEWS повідомила голова Фонду Ірина Лещинська.

«Під час поїздки провели зустріч із керівництвом міста та підписали меморандум про співпрацю задля відновлення об’єктів гуманітарної сфери. Дякуємо міському голові Кременчука Віталію Малецькому та голові Кременчуцької районної військової адміністрації Олегу Ледніку за готовність співпрацювати із нашим Фондом»,- зазначила Ірина Лещинська.

Нагадаємо, що команда Фонду щотижня відвідує міста та селища, які зазнали руйнації з боку окупантів. Продовжує збирати та аналізувати інформацію про соціальні об’єкти, які потребують негайного відновлення.

Читайте також: В Україні запрацював «Український реконструкційний фонд» із відновлення інфраструктури країни.

«Український реконструкційний фонд» відвідав Ворзель та Бородянку, аби сприяти їхньому відновленню.

«Український реконструкційний фонд» підписав меморандум із Чернігівською міською радою задля відновлення міста.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій ІВАНОВ

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *