Головна Сторінка » «Український реконструкційний фонд» підписав меморандум із Чернігівською міською радою задля відновлення міста

«Український реконструкційний фонд» підписав меморандум із Чернігівською міською радою задля відновлення міста

0

Днями команда БО «Благодійний фонд «Український реконструкційний фонд» відвідала із робочим візитом Чернігів, який досить сильно постраждав від військової агресії росії. Під час поїздки провели зустріч із керівництвом міста та підписали меморандум про співпрацю задля відновлення об’єктів гуманітарної сфери: спорту, медицини, освіти та культури.  

Про це Pravda news повідомила голова Фонду Ірина Лещинська.

За її словами, команда Фонду щотижня відвідує міста та селища, які зазнали значної руйнації з боку окупантів. Нині активно збирають та аналізують інформацію про соціальні об’єкти, які потребують негайного відновлення:

«Ми на власні очі побачили понівечені будівлі Чернігова. Те жахіття, що пережили його жителі, неможливо передати словами. Поспілкувавшись із представниками громади та містянами, буквально на собі відчули ввесь їхній біль».

Насамкінець робочого візиту команда Фонду провела зустріч із представниками міської ради і виконкому та підписала меморандум про співпрацю задля відновлення соціальної інфраструктури міста.

«Фонд проаналізує всі матеріали про зруйновані об’єкти інфраструктури Чернігова, які надав міськвиконком, та буде максимально сприяти щодо їхнього відновлення. Ми звернемося до іноземних фондів та донорів, щоб отримати на це відповідне фінансування», – зазначила Ірина Лещинська.

Також вона додала, що фахівці Фонду розроблять спеціальну програму для адресної допомоги тим, хто постраждав від військових дій. Мова йде не тільки про матеріальну допомогу, а й про психологічну реабілітацію громадян.

Читайте також: В Україні запрацював «Український реконструкційний фонд» із відновлення інфраструктури країни.

«Український реконструкційний фонд» відвідав Ворзель та Бородянку, аби сприяти їхньому відновленню.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій ІВАНОВ

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *