Головна Сторінка » Синоптики дали прогноз погоди в Україні до кінця червня

Синоптики дали прогноз погоди в Україні до кінця червня

0

Погода на території України з 20-го червня та до кінця місяця. Що чекатиме на українців протягом першого літнього місяця?

Погода в Україні на другу половину червня

Що чекатиме громадян України у червні місяці? Що підготував перший місяць літа: зливи? Урагани? Дощі? Спеку? Хоча весна була доволі приємна: середня температура повітря, кількість опадів, приємний вітерець та плавний перехід до літа, червень почався із різкої спеки та великої кількості опадів.

Погода у найбільших містах країни на червень

Синоптики прогнозують дуже спекотний місяць. Попри це, українців чекають потужні дощі, зливи та грози. Норма опадів, при цьому, не буде перевищувати місячної, як і показники атмосферного тиску.

Погода у Києві. На столицю чекає, здебільшого, хмари та дощі. Сонячні дні будуть, але не дуже часто. Як прогнозує Погода Мета, середня температура повітря сягатиме 26-28 градусів вище нуля.  Майже кожного дня, окрім (20 числа) мешканців столиці чекають дощі чи хмари. Ймовірність опадів перевищує 50 відсотків, тож треба готувати парасольки.

Погода у Львові. Місто Лева – не стане виключенням з погодної ситуації. Львів’ян чекає велика кількість дощів. Повністю сонячних днів не очікується, проте, ймовірні покращення погодних умов 20 та 21 червня. Буде мінлива хмарність із яскравим сонцем. Температура повітря протягом 10 останніх днів буде триматись у амплітуді від 20 до 24 градусів тепла.

Погода в Одесі. Полежати під пекучим сонцем Одеси буде важко, адже на території області очікуються хмари. Лише 22 червня будуть дні, коли сяятиме сонце, без хмар чи опадів. Показники атмосферного тиску будуть триматись у нормі: від 750 до 750 мм ртутного стовпчика.

Погода у Харкові. Харків’яни, як і усі українці повинні готувати дощовики та парасольки. Адже останні 10 днів (з 20 до 30-ого) місяця будуть дуже «вологими»: хмари, дощі, опади. Середня температура повітря буде нижче, а ніж у Києві – 23-24 градуси тепла.

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *