Головна Сторінка » Рятувальники розібрали 80% завалів ТЦ у Кременчуці

Рятувальники розібрали 80% завалів ТЦ у Кременчуці

0

Сьогодні, 30 червня, рятувальники обстежили та розібрали уламки вже на 80% площі ТЦ «Амстор» в Кременчуці, що на Полтавщині.

Про це повідомляє Pravda NEWS з посиланням на голову Полтавської ОВА Дмитра Луніна.

За його словами, надзвичайники продовжують працювати на місці трагічної події:

«Розбирають пошкоджені будівельні конструкції за допомогою важкої інженерної техніки та засобів малої механізації. Працюють дві оперативні дільниці на найскладніших ділянках робіт. Підрозділи ДСНС обстежили та розібрали уламки будівельних конструкцій на 80 % загальної площі об’єкта».

Внаслідок обстрілу торгівельного центру наразі відомо, що загинули 18 осіб (з яких 1 особа померла в лікарні), під час розбору завалів виявили 8 фрагментів людських тіл). Однак ця цифра не остаточна.

Також з бюджету Кременчука виділили кошти на матеріальну допомогу родинам загиблих, а також постраждалим унаслідок ракетного удару росії.

Розмір виплат складе: членам сімей загиблих – 50 тис. грн; постраждалим, які перебувають на стаціонарному лікуванні – 25 тис. грн; постраждалим, які перебувають на амбулаторному лікуванні — 10 тис. грн.

Нагадаємо, 27 червня, близько 15:50 у Кременчуці прогриміли три вибухи. російські ракети влучили в ТРЦ, в якому знаходилося до тисячі людей.

Читайте також: При розборі завалів у Кременчуці зсунулася плита: рятувальників госпіталізували

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *