Головна Сторінка » Одразу 4 ракети випустили окупанти з Бєлгорода по Харкову

Одразу 4 ракети випустили окупанти з Бєлгорода по Харкову

0

У ніч на 12 серпня росіяни завдали  ракетних ударів по Харкову та області.

Про це повідомляє Pravda NEWS з посиланням на голову Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За його словами, з Бєлгорода загарбники випустили одразу 4 ракети. Близько 3-ї ночі 2 ракети, попередньо – С-300, вдарили в заклад освіти в Слобідському районі:

«Пошкоджені їдальня та овочеві склади. Водночас у Новобаварському районі ракета влучила в полотно дороги поруч з адміністративною будівлею. Осколки пошкодили фасад. Приліт ще однієї ракети зафіксували в Київському районі. На щастя, без постраждалих».

Крім того, цієї ночі удари окупантів зафіксували в с. Циркуни та між Циркунами та Черкаськими Тишками в Харківському районі. Наслідки встановлюють. Також війська рф обстрілювали Чугуївський, Харківський, Ізюмський та Лозівський райони.

«Двоє поранених у Циркунах, одна особа отримала легкі поранення в Дергачівській громаді. У Куп’янському районі тракторист підірвався на міні. У Золочівській громаді 23-річний чоловік отримав поранення, жінка загинула», – додав голова ОВА.

Читайте також: Ранкові вибухи в Харкові: у мережі опублікували світлини після російських прольотів

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *