Головна Сторінка » НЕБАУ долучився до проведення вебінару з ефективного проектування цивільних, промислових та інфраструктурних об’єктів

НЕБАУ долучився до проведення вебінару з ефективного проектування цивільних, промислових та інфраструктурних об’єктів

0

Учора, 7 липня, відбувся вебінар «Ефективні будівельні проекти із OpenBIM-платформою Bimplus». Його організували для керівників, головних інженерів проектів, проектувальників, менеджерів проектів, BIM-менеджерів та представників служби замовника.

Про це Pravda NEWS розповів президент Національного експертно-будівельного альянсу України Віктор Лещинський.

За його словами, вебінар провели представники Allbau Software GmbH Юрій Смирнов та Андрій Баранецький. Вони розповіли як підвищити ефективність під час проектування і будівництва цивільних, промислових та інфраструктурних об’єктів за допомогою хмарного рішення Bimplus.

«На заході обговорили і можливості цієї програми як середовища загальних даних. А також пояснили, чому будівельні проекти часто перевищують бюджети та графіки і як цьому можна зарадити за допомогою BIM»,- зазначив Віктор Лещинський.

Також президент НЕБАУ додав, тема проектування за допомогою BIM особливо актуальне зараз, адже в майбутньому потрібно буде багато працювати, щоб відбудувати Україну після військових дій.

Читайте також: Віктор Лещинський: «Кременчук поступово переходитиме на альтернативне опалення».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій ІВАНОВ

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *