Головна Сторінка » На Рівненщині сімейна драма призвела до кривавого вбивства

На Рівненщині сімейна драма призвела до кривавого вбивства

0

Учора, 1 червня, близько 22:30 у селі Рудня-Карпилівська, що на Рівненщині, 37-річний чоловік скоїв умисне вбивство колишнього тестя, заподіяв вогнепальне поранення зятю та наніс тілесні ушкодження тещі.

Про це Pravda news повідомили в поліції області.

На місце події слідчі встановили, що за місцем проживання 35-річний чоловік покінчив життя самогубством. Він вистрелив у голову із незареєстрованої двоствольної мисливської рушниці.

А 37-річний рідний брат, коли виявив молодшого мертвим, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, забрав його зброю і пішов до будинку своїх колишніх тестя і тещі. Там вистрілив у груди 51-річному чоловікові, який загинув на місці події. Потім ударив прикладом по голові 46-річній жінці та завдав вогнепального поранення в ногу їхньому 27-річному синові.

 

Потерпілих госпіталізували до лікарні. Місцеві допомогли затримати зловмисника до приїзду правоохоронців.

Йому повідомили про підозру за фактами умисного вбивства та замаху на умисне вбивство двох осіб (ч. 1 ст. 115, п. 1 ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 115 ККУ). Він свою вину не заперечує.

Крім того, у рамках кримінального провадження поліцейські встановлюватимуть також і обставини скоєного самогубства 35-річного чоловіка.

Читайте також: Ранкова ДТП на Рівненщині: є загиблі й травмовані

У Рівному розшукують підозрюваного в незаконному зберіганні наркотиків Юрія Дубинця

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *