Головна Сторінка » Фонду Лещинського вручили подяку за систематичну благодійну допомогу медзакладу на Закарпатті

Фонду Лещинського вручили подяку за систематичну благодійну допомогу медзакладу на Закарпатті

0

Нещодавно команда БО «Благодійний фонду Віктора Лещинського» та Вилоцька селищна рада (Закарпатська обл) передали чергову гуманітарну допомогу КНП «Виноградівська районна лікарня».

Про це Pravda news розповів голова Фонду Віктор Лещинський.


За його словами, команда Фонду разом із Вилоцькою селищною радою від самого початку війни почали опікуватися цим медзакладом.

«До Виноградівської районної лікарні передаємо гуманітарну допомогу вже вп’яте. І як приємно, що адміністрація лікарні відзначила нашу роботу, вручивши подяку зі словами вдячності. Це гріє душу та надихає на подальші добрі справи. Ми робимо все можливе, аби бути надійним тилом для держави», – підкреслив Віктор Лещинський.


У листі-подяці йдеться про наступне:

«Адмiнiстрацiя КНП «Виноградівська районна лікарня» Виноградівської міської ради Закарпатської області, висловлює свою вдячність благодійній організації «Благодійний фонд Віктора Лещинського», керівнику Віктору Лещинському за розуміння та матеріальну підтримку нашої лікарні. Завдяки Вашій підтримці наш заклад поповнився продуктами харчування та засобами гігієни.

Спасибі Вам, що у нашому шаленому ритмі життя не забуваєте про головне – творити хороші справи, дарувати надію. За Ваші великі серця, прагнення зробити світ кращим. Здоров’я Вам, сил, невичерпної енергії, однодумців і людської вдячності. Дякуємо за турботу і участь. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю».

Нагадаємо, команда Фонду надала прикордонникам Одеси карету швидкої допомоги та продукти харчування.

Читайте також: Відправили чергову гуманітарну допомогу військовослужбовцям, які тримали оборону Краматорська

 «Благодійний фонд Віктора Лещинського» підписав меморандум про співпрацю із Іспанською асоціацією.

До України прямує черговий гуманітарний вантаж із Іспанії

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій ІВАНОВ

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *